Gjenerator falas i kodit QR

E përkryer për krijimin e kodeve QR të sigurta, falas me logo, dizajne dhe ngjyra të personalizuara për një gamë të gjerë pajisjesh dhe platformash.

HYNI TELEFONIN
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


FUT DETAJET WHATSAPPZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR
FUT EMRIN E PËRDORIMIT TË SKYPE
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


FUT EMAIL
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

 

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


FUT SMS


ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errëtVENDOSI STILI I PERSONALIZUAR
FUT DETAJET WHATSAPPZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

 

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR
FUT URL-në e YOUTUBE
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët


VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


CICËROJ
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


FACEBOOK
ZGJIDHNI NGJYRAT


Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


VCARD
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


DYQANI I APLIKACIONEVE
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


DYQAN LOJËRASH
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


DYQANI MICROSOFT
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errët

VENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


WIFI
ZGJIDHNI NGJYRAT

Dritë me ngjyra

Ngjyra e errëtVENDOSI STILI I PERSONALIZUAR


QR Codes Downloded
Active Users
QR Codes Scanned

I besuar nga markat kryesore

Transform Your Brand with Artistic QR Codes!!

QR Code for The Eiffel Tower, Paris, France

Flexible Plans & Pricing

No hidden charges, Choose your plan!!

Falas

$ 0
Per Month
 • 2 Artistic QR Codes/month​
 • Kodet QR statike të pakufizuara
 • AI Generated QR Codes
 • 10,000 skanime

Fillestar

$ 5
Per Month
 • 50 Artistic QR Codes/month
 • Kodet QR statike të pakufizuara
 • AI Generated QR Codes
 • Skanime të pakufizuara

Premium

$ 15
Per Month
 • 50 Artistic QR Codes/month
 • Kodet QR statike të pakufizuara
 • AI Generated QR Codes
 • Skanime të pakufizuara
Popular

Enhance Your Business With Visually Appealing QR Codes!!

Krijoni dhe personalizoni kodet QR falas me gjeneratorin tonë të kodit QR. Dalloni nga turma me kodet QR të dizajnuara me porosi që përputhen me stilin unik të markës suaj. Mjeti ynë i lehtë për t'u përdorur i projektimit ju fuqizon të krijoni kode QR me pamje profesionale në pak minuta, pa kërkuar aftësi projektimi. Filloni sot!!

Discover the incredible features and endless possibilities QD offer

AI Generated QR Code

AI-powered QR code generator. Simply input your URL, define image , and download your unique QR code in seconds.

Redaktueshmëria

Unlike static QR codes, QDs QR codes can be edited and updated even after they have been printed or distributed

Ndjekja dhe analitika

QDs QR codes enable tracking and analytics, providing valuable insights on user engagement

Shkallëzueshmëria

Kodet dinamike QR janë të shkallëzueshme dhe mund të përdoren në mediume të ndryshme si reklamat e printuara, paketimet e produkteve, kartat e biznesit, platformat dixhitale dhe më shumë.

Customization Options

Krijoni kode të personalizuara QR me logon tuaj ose përdorni opsionet tona të personalizimit të dizajnit dhe ngjyrave për t'i bërë kodet tuaja QR të dallohen.

PA PAGESE

Është falas për t'u përdorur - duke e bërë atë mënyrën më ekonomike për të gjeneruar kode QR të sigurta dhe me cilësi të lartë.

rezolucion të lartë për të gjithë

Merrni rezultate me rezolucion të lartë sa herë që gjeneroni një kod QR me APITier, në mënyrë që klientët tuaj të kenë qasje të shpejtë dhe të lehtë në të dhënat.

KOMPATIBLE ME TE GJITHA PLATFORMAT

QR Code mbështet një gamë të gjerë pajisjesh dhe platformash, duke siguruar përputhshmëri maksimale në shfletues të ndryshëm.

Frequently asked questions about QR Code

Një kod QR, ose kodi i përgjigjes së shpejtë, është një lloj barkodi që mund të skanohet dhe deshifrohet duke përdorur një kamerë smartphone. Kodet QR përmbajnë informacione, të tilla si një URL uebsajti, një adresë emaili ose një numër telefoni, që mund të aksesohen lehtësisht me skanimin e një smartphone.

Kodet QR janë bërë një mënyrë popullore për të shkëmbyer shpejt informacionin me përdoruesit. Ndryshe nga barkodet tradicionale, kodet QR kanë aftësinë për të ruajtur dukshëm më shumë informacion dhe mund të skanohen shpejt dhe lehtë me një smartphone.

Kodet QR janë një burim i shkëlqyeshëm për bizneset dhe organizatat që kërkojnë të thjeshtojnë operacionet e tyre dhe ta bëjnë procesin e ndarjes dhe ruajtjes së të dhënave më të shpejtë dhe më të besueshëm.

QR Code API është një ndërfaqe programimi aplikacioni (API) që lejon zhvilluesit të gjenerojnë, personalizojnë dhe menaxhojnë kodet QR për bizneset dhe organizatat e tyre.

QR Code API është një mjet i vlefshëm si për bizneset ashtu edhe për individët, duke i lejuar përdoruesit të kenë akses dhe të ndajnë me lehtësi informacionin në një mënyrë të sigurt dhe efikase.

Me QR Code API, përdoruesit mund të gjenerojnë, ruajnë dhe dërgojnë shpejt dhe me lehtësi kode QR.

Përdorimi i kodeve të përgjigjes së shpejtë (QR) ka përfitime të shumta dhe ato po bëhen gjithnjë e më të njohura për shkak të komoditetit dhe lehtësisë së përdorimit.

Kodet QR mund të përdoren për të hyrë në faqet e internetit, për të ndarë informacionin e kontaktit, për të ruajtur mesazhe me tekst ose imazhe, për të dhënë udhëzime dhe madje për të bërë pagesa. Me kodet QR, bizneset fitojnë një mënyrë të thjeshtë për të zgjidhur shpejt problemet e klientëve, ai u mundëson klientëve të aksesojnë lehtësisht informacionin e produktit pa pasur nevojë ta kërkojnë me dorë dhe kodet mund të skanohen nga çdo pajisje celulare për një përvojë më të efektshme.

Kodet QR janë një mënyrë e shkëlqyer për të shkëmbyer shpejt dhe me lehtësi informacionin. Pavarësisht nëse dëshironi të ndani një URL uebsajti, një lidhje shkarkimi aplikacioni ose thjesht një tekst, kodet QR e bëjnë atë të thjeshtë dhe efikas.

Krijimi i kodit tuaj QR është i lehtë dhe mund të bëhet në disa hapa të thjeshtë duke përdorur gjeneratorin falas të kodit QR të APITiers.

Kodet QR po bëhen gjithnjë e më të njohura dhe përdoren në mënyra të ndryshme. Nga fushatat e marketingut tek paketimi i produkteve, kodet QR janë kudo. Por a dini si të lexoni një kod QR? 

Për të lexuar një kod QR, do t'ju duhet një pajisje me një aparat fotografik (p.sh. një smartphone) dhe një aplikacion që mund të skanojë kodet QR.

Skanimi i një kodi QR me pajisjen tuaj celular është tani më i lehtë se kurrë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hapni aplikacionin e kamerës, ta drejtoni te kodi dhe ai do të skanojë shpejt kodin dhe do të hapë përmbajtjen e lidhur me të.

Ky proces është i shpejtë dhe pa mundim, duke e bërë atë një mënyrë tepër të përshtatshme për të hyrë në përmbajtje pa pasur nevojë të shkruani URL të gjata në uebsajt ose fjalë kyçe të kërkimit. Për më tepër, shumë pajisje celulare tani vijnë me një skaner të integruar QR që e bën skanimin edhe më të thjeshtë dhe më të shpejtë.

Po kërkoni një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të promovuar biznesin tuaj? Gjeneruesi falas i kodit QR të APITier-it është një zgjidhje ideale për bizneset e të gjitha madhësive.

Çfarë lloj kodesh QR mund të krijoj falas?

FAQJA E FAQEVE

Thjesht futni URL-në në kutinë e tekstit dhe klikoni "Generate QR Code". Gjeneratori do të gjenerojë një imazh të kodit QR që mund ta shkarkoni dhe përdorni sipas nevojës.

EMAIL

Do të futni trupin e emailit dhe mesazhin që dëshironi të dërgoni. Gjeneruesi më pas do të gjenerojë një kod QR me të dhënat e koduara. Pasi të skanohet, pajisja do të hapë një dritare Email me numrin dhe mesazhin e plotësuar paraprakisht.

VCARD

Futni informacionin e kontaktit dhe më pas krijoni kodin. Pasi të keni krijuar kodin, mund ta printoni lehtësisht ose ta ruani si skedar imazhi për ta ndarë me të tjerët.

TEKSTI I THJESHTË

Thjesht futni tekstin e thjeshtë në kutinë e tekstit dhe klikoni "Generate QR Code". Gjeneratori do të gjenerojë një kod QR që mund të skanohet nga një smartphone ose pajisje tjetër me një kamerë.

SMS

Futni numrin që dëshironi të dërgoni me tekst dhe mesazhin që dëshironi të dërgoni. Gjeneruesi më pas do të gjenerojë një kod QR me të dhënat e koduara. Pasi të skanohet, pajisja do të hapë një dritare SMS me numrin dhe mesazhin e paraplotësuar.

CICËROJ

Thjesht gjeneroni kodin QR për lidhjen e profilit tuaj në Twitter, mesazhin në Twitter dhe hashtag.

BITKOIN

Merrni adresën e portofolit të llogarisë suaj Bitcoin dhe më pas përdorni një gjenerator në internet për të gjeneruar kodin QR. Kjo do t'ju lejojë të merrni lehtësisht pagesa duke përdorur Bitcoin.

YOUTUBE

Futni URL-në tuaj unike në Youtube, më pas gjeneratorin e kodit QR për të krijuar kodin. Gjithashtu mund të shtoni veçori shtesë si ngjyrat e personalizuara dhe dizajnet e logos për ta bërë kodin tuaj QR të duket edhe më tërheqës

Revolutionize Your Branding Strategy

Professional. Engaging. Unique. It’s not just a QR code, it’s the first step to a deeper brand connection. Try our Custom QR Code Generator and make every scan a masterpiece.

coca cola christmas advertisment